Pana in acest moment sistemele noastre au monitorizat 134875954 de operatii
Ar fi placerea noastra sa va ajutam si pe Dumneavoastra sa produceti mai eficient si sa castigati mai mult!

Intrebari frecvente

Ce echipamente sunt necesare pentru instalarea sistemului la firma noastra?

Instalarea sistemului nu necesita investitii din partea clientilor nostri, aveti nevoie numai de un calculator, o imprimanta laser, un cititor de coduri de bare(optional) si o conexiune de cel putin 4Mbps la internet. Serverul pe care ruleaza programul este asigurat de noi si nu trebuie sa investiti nici in achizitia softului, aveti acces la aceasta doar pe baza unui abonament lunar.

Putem sa testam aplicatia inainte de semnarea unui contract?

Da, oferim posibilitate de testare gratuita pe o perioada de pana la 30 zile pentru firmele care sunt interesate in introducerea acestui sistem. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Cat timp necesita prelucrarea datelor de productie?

Folosind metoda automata de prelucrare a datelor (bazata pe tichetele de urmarire cu coduri de bare) datele referitoare la productia zilnica al unui angajat pot fi prelucrare in mai putin de 1 minut. Astfel, la o companie cu 50 angajati o singura persoana poate prelucra informatiile referitoare la activitatea de productie in mai putin de 1 ora.

Care este impactul introducerii acestui sistem asupra activitatii firmei?

Dupa introducerea sistemului Pcontrol clientii nostri au obtinut o crestere a eficientei in activitatea de productie intre 10 si 30%. Aceasta crestere in productivitate, la o intreprindere medie (50-200 angajati) poate inseamna o crestere a profitabilitatii cu cateva zeci de mii de euro pe luna ceea ce este multpilul costurilor lunare de operare ale sistemului (abonamentul lunar + costurile cu consumabilele). Astfel aveti un castig garantat chiar din prima luna de functionare al sistemului.

Despre Sistem

Sistemul este optimizat sa ruleze sub Mozilla Firefox, versiunea 3.6 sau mai noua.

Contact Info

G-systems Software Development S.R.L.

Email

Telefon

0751 30 75 49

Despre Noi

Misiunea noastra este sa oferim intreprinderilor mici si mijlocii solutii informatice de business performante, care asigura o crestere semnificativa al eficientei si productivitatii acestora si care pana acum erau accesibile numai companiilor mari si multinationalelor. Dezvoltam aplicatiile noastre pe platforme online, clientii nostri avand acces la acestea fara investitii initiale, doar pe baza unui abonament lunar.

© 2020 G-systems Software Development S.R.L.