Pana in acest moment sistemele noastre au monitorizat 134875954 de operatii
Ar fi placerea noastra sa va ajutam si pe Dumneavoastra sa produceti mai eficient si sa castigati mai mult!

Aveti acces la sistem fara investitii, doar pe baza unui abonament lunar

Sistemul este destinat in special intreprinderilor mici si mijlocii si este construit in mod inovativ ca o aplicatie web. Ca urmare, clientii nostri pot implementa aceasta fara investitii importante in servere si software, doar pe baza unui abonament lunar. Pentru a implementa sistemul aveti nevoie numai de un calculator cu conexiune la internet, o imprimanta laser si un cititor de coduri de bare.

Aveti control total asupra costurilor

Sistemul ofera informatii precise si detaliate (pe cheltuieli materiale si salariale) ale costurilor pe comenzi, loturi de productie si tipuri de produse. Aveti control total asupra cheltuielilor cu materiile prime, puteti sa cuantificati exact aceste cheltuieli pe loturi de productie, comenzi sau modele. Se calculeaza diferentele intre costurile estimate si cele reale, si aveti astfel posibilitatea de a identifica punctele slabe, in care cu un control mai strict puteti sa reduceti costurile.

Cunoasteti productivitatea fiecarui angajat

Aplicatia calculeaza randamentul lunar al fiecarui angajat si va ofera astfel posibilitatea de a premia angajatii cu randament ridicat si de a identifica si instrui angajatii mai putin productivi.

Platiti angajatii pe baza productivitatii individuale

Permite calculul salariilor in functie de productivitatea individuala – astfel, pe de o parte puteti lega costurile salariale direct la nivelul de productivitate (cel mai important factor pentru o intreprindere de productie) si puteti sa dezvoltati o schema de motivatie al salariatilor care maximizeaza productivitatea si eficienta muncii. La calculul salariilor aveti posibilitatea de a alege intre doua modalitati diferite de calcul, unul bazat pe salariile individuale ale angajatilor si celalalt bazat pe costurile asociate unor operatiuni, in functie de complexitatea acestora.

Puteti controla nivelul defectelor calitative

Sistemul permite identificara angajatilor care comit greseli si permite penalizarea greselilor. Astfel puteti sa reduceti semnificativ produsele finite cu defecte calitative si costurile legate de repararea acestora. Foarte putine sisteme similare au aceasta functionalitate desi este una dintre cele mai importante, costurile cu produse finite defectuoase fiind semnificative la fiecare companie.

Sistemul va ofera antecalculatii privind costurile estimate ale unor comenzi

La momentul in care primiti o comanda de la clienti, sistemul va calcula costurile de productie ale comenzii incluzand costurile de material si costurile salariale, asigurand astfel informatiile necesare pentru o oferta de pret. Dupa finalizarea productiei puteti compara costurile efectiv realizate cu cele planificate, identificand astfel punctele slabe la care mai aveti posibilitatea sa cresteti eficienta.

Aveti control asupra activitatii de productie chiar si cand sunteti plecat

Puteti sa urmariti de la distanta productia zilnica, gradul de finalizare al loturilor lansate, numarul produselor finalizate intr-o zi, gradul de finalizare defalcat pe faze de productie, precum si multe alte informatii importante despre activitatea de productie. Pentru a accesa aceste informatii aveti nevoie numai de un calculator si conexiune la internet, astfel puteti supraveghea activitatea de productie chiar si cand nu sunteti la companie.

Obtineti informatiile necesare pentru programele de instruire ale angajatilor

Obtineti informatii detaliate despre fiecare angajat, cum ar fi evolutia productivitatii, evolutia randamentului si numarul greselilor comise intr-o anumita perioada. Pe baza acestor informatii puteti sa decideti trimiterea angajatilor la instruiri speciale si puteti sa masurati efectele acestor instruiri. De asemenea, sunt generate statistici privind cei mai productivi angajati, cu angajatii cu cel mai ridicat randament precum si cu persoanele care comit cele mai multe greseli.

Asistenta in planificare

Sistemul va ajuta in planificarea cat mai eficienta al procesului de productie oferind informatii despre distribuirea operatorilor pe operatii, astfel incat sa minimizati timpii morti (de asteptare) in procesul de productie.

Despre Sistem

Sistemul este optimizat sa ruleze sub Mozilla Firefox, versiunea 3.6 sau mai noua.

Contact Info

G-systems Software Development S.R.L.

Email

Telefon

0751 30 75 49

Despre Noi

Misiunea noastra este sa oferim intreprinderilor mici si mijlocii solutii informatice de business performante, care asigura o crestere semnificativa al eficientei si productivitatii acestora si care pana acum erau accesibile numai companiilor mari si multinationalelor. Dezvoltam aplicatiile noastre pe platforme online, clientii nostri avand acces la acestea fara investitii initiale, doar pe baza unui abonament lunar.

© 2020 G-systems Software Development S.R.L.